Facebook Pixel Football Leaks: Τόσα παίρνει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφή Μανωλά
| 2016-04-08 06:25:00

Football Leaks: Τόσα παίρνει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφή Μανωλά

Football Leaks: Τόσα παίρνει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφή Μανωλά

Το ποδοσφαιρικό... "βαθύ λαρύγγι" έφερε στο φως τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ρόμα για τα χρήματα που θα λάβουν οι ερυθρόλευκοι σε περίπτωση πώλησης του 25χρονου στόπερ

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο που υπογράφηκε από τις τρεις πλευρές το καλοκαίρι του 2014 διέρρευσε με κάθε λεπτομέρεια και όρο της συμφωνίας, ενημερώνοντας άπαντες για το ακριβές ποσό που εισέπραξαν οι "ερυθρόλευκοι", αλλά κι αυτά που θα εισπράξουν σε περίπτωση πώλησης του Μανωλά.

Αρχικά λοιπόν υπάρχει το ποσό των 6,5 εκ. ευρώ που μπήκε άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη μπόνους της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ έκαστο, από τη στιγμή που είχε 20+ συμμετοχές πέρσι και φέτος.

Τι γίνεται όμως στο μέλλον;

Αν ο διεθνής στόπερ συνεχίσει και του χρόνου στη Ρόμα, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει επιπλέον 6,5 εκ. ευρώ, ουσιαστικά δηλαδή τη δεύτερη δόση από την παραχώρησή του.

Τι θα γίνει όμως, εφόσον ο Μανωλάς αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι;

Αν το ποσό που λάβει η Ρόμα είναι μέχρι 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 6,5 εκ. ευρώ από αυτά. Αν όμως το ποσό είναι μεγαλύτερο, θα βάλει στα ταμεία του το 50% του συμφωνηθέντος ποσού μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του ενδιαφερόμενου! Αν για παράδειγμα, οι "τζιαλορόσι" πουλήσουν τον Μανωλά 30 εκ. ευρώ, τα 15 θα πάνε στον Ολυμπιακό!

Συνολικά, δηλαδή, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν λάβει ήδη 7,5 εκ. ευρώ και μπορούν να περιμένουν ακόμη περισσότερα!

Σε περίπτωση που ο Κώστας Μανωλάς αποχωρήσει από την Ρόμα, από τις 2 Σεπτεμβρίου και έπειτα, η Ρόμα δεν είναι… αναγκασμένη να δώσει το 50% στην πειραϊκή ΠΑΕ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags