Είναι γεγονός ότι τόσο ο Μάρκους Μπεργκ όσο και Κάρλος Ζέκα είναι οι δύο πιο σημαντικοί, ίσως, ποδοσφαιριστές στην 11άδα του Παναθηναϊκού.

Από τη δική τους απόδοση δεν εξαρτάται μόνο η απόδοση των συμπαικτών τους, αλλά και κατά πόσο μπορεί να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ή όχι...

Για αυτό και είναι σαφές ότι οι "πράσινοι" τούς έχουν στα ώπα - ώπα και θέλουν να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι αμφότεροι...

Κάπου εδώ, όμως, έρχονται τα κατά καιρούς ρεπορτάζ, που θέλουν πότε τον έναν και πότε τον άλλον (κυρίως τον Μπέργκ όμως) να βρίσκεται στη λίστα κάποιας ομάδας!

Σήμερα, για παράδειγμα, "παίζει" το θέμα του Μπεργκ και της Φενερμπαχτσέ.

Μόνο που ο Σκύλος έψαξε λίγο το θέμα, ρώτησε, έμαθε...

Και από αυτά που έφτασαν στα δικά μας αυτιά, δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για κανέναν από τους δύο!

Ναι μεν εξετάζεται η περίπτωσή τους από διάφορες ομάδες, κυρίως του Μπεργκ γράφουμε ξανά, αλλά δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για την παραχώρησή τους!

Κάτι που σημαίνει ότι, ως έναν βαθμό, τα σενάρια για πώλησή τους κ.λπ., τα συντηρούν από τον Παναθηναϊκό, προφανώς για τους δικούς τους λόγους!

Στην πιάτσα των μάνατζερ βάζουν το χέρι τους στην φωτιά ότι δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον, αν και αυτές είναι καταστάσεις που μπορούν να αλλάξουν. Και αναμένεται να αλλάξουν όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο...

Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για κανέναν από τους δύο, άσχετα αν προκύπτουν... πληροφορίες δεξιά και αριστερά για το αντίθετο!