Facebook Pixel "Οργώνει" την Ευρώπη ο Μίχελ!
| 2016-04-15 10:36:00

"Οργώνει" την Ευρώπη ο Μίχελ!

"Οργώνει" την Ευρώπη ο Μίχελ!

Μια εβδομάδα μετά το ταξίδι του στην Πορτογαλία, όπου μεταξύ άλλων συνάντησε τους ανθρώπους της Σαχτάρ και παρακολούθησε τον αγώνα της ουκρανικής ομάδας με την Μπράγκα, ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε και πάλι στο εξωτερικό

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Metrosport", ο Σλοβάκος βρέθηκε την Τετάρτη στην Τουρκία και παρακολούθησε τον αγώνα της Φενέρ με την Γαλατά για το Πρωτάθλημα της γείτονας χώρας. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ο Μίχελ δεν βρέθηκε την Τετάρτη δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη στο Παλατάκι για να δει τον νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, ότι δηλαδή είχε κάνει στον τρίτο τελικό της σειράς των ημιτελικών του Πρωταθλήματος βόλεϊ.

Όμως το ταξίδι του δεν περιορίζεται στην Τουρκία αφού έχει προγραμματίσει ένα νέο στο εξωτερικό (σύμφωνα με πληροφορίες σε χώρα της Ιβηρικής) για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τα συχνά ταξίδια του Μίχελ στο εξωτερικό δεν είναι κάτι που μπορεί να παραξενεύουν για τον απλούστατο λόγο ότι εδώ και καιρό τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας όπως και η αναζήτηση νέου τεχνικού με τον Φερνάντο Σάντος να είναι πάντα το πρώτο όνομα στη σχετική λίστα αλλά και με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να είναι «αναγκασμένη» να κοιτάζει και αλλού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags