Facebook Pixel Στις ΗΠΑ ο Καρυπίδης
| 2016-04-17 17:53:00

Στις ΗΠΑ ο Καρυπίδης

Στις ΗΠΑ ο Καρυπίδης

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης και με τον υποψήφιο... συμπαίκτη για τον οποίο ο ίδιος έχει τοποθετηθεί δημόσια, πριν αρκετούς μήνες...

Για τις ΗΠΑ αναχώρησε σήμερα ο Θεόδωρος Καρυπίδης και για αυτό τον λόγο δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Οπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρεθεί για μία εβδομάδα στις ΗΠΑ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, δεν αποκλείεται στην ατζέντα του να υπάρχει και ραντεβού με τον ομογενή επιχειρηματία, που ενδέχεται να αποτελέσει τον... συμπαίκτη του στην νέα ΠΑΕ εφόσον παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι και για τον οποίο ο ίδιος έχει τοποθετηθεί δημόσια, πριν αρκετούς μήνες. Χωρίς πάντως να έχει πει κάτι πιο συγκεκριμένο όπως για παράδειγμα ποιος είναο και μέχρι που φτάνουν οι οικονομικές του δυνατότητες και προθέσεις.

Ο επιχειρηματίας αυτός πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Αλεξ Κάλας όπως ανέφεραν διάφορες φήμες το τελευταίο διάστημα, κάτι που διέψευσε εκ νέου κατηγορηματικά το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags