Facebook Pixel Δύσκολα τα Τρίκαλα, νίκες για Ζάκυνθο, Παναχαϊκή
| 2016-04-17 18:20:00

Δύσκολα τα Τρίκαλα, νίκες για Ζάκυνθο, Παναχαϊκή

Δύσκολα τα Τρίκαλα, νίκες για Ζάκυνθο, Παναχαϊκή

Τα Τρίκαλα νίκησαν με 1-0 τον Αχαρναϊκό με γκολ του Κουσκουνά στο 84` και φουλάρουν για την τρίτη θέση. Η Ζάκυνθος επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού, με 12 παίκτες η Παναχαϊκή 0-1 στο Αίγιο!

Ο ΑΟΤ κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Αχαρναϊκό στο φινάλε κι ενώ προηγουμένως είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Οι παίκτες του Σταύρου Ψιμουλάκη πάλεψαν μέχρι το τέλος και δικαίωθηκαν γι' αυτό, αφού επέστρεψαν στις νίκες και με την πέμπτη τους σε έξι αγωνιστικές δείχνουν έτοιμοι να πάρουν την τρίτη θέση. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο -3 από τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι πολύ πιθανό να χάσει έξι βαθμούς για όσα είχαν γίνει στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Ο Μπαμπανιώτης κανε τη μία επέμβαση μετά την άλλη, αλλά τελικά νικήθηκε στο 84' με τον Κουσκουνά να σκοράρει από κοντά και με αυτό τον τρόπο να δίνει στους Θεσσαλούς το τρίποντο.

Ζάκυνθος-Πανελευσινιακός 2-0

Ένα σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε στην έδρα της η Ζάκυνθο, η οποία επικράτησε με 2-0 του Πανελευσινιακού σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή (17/4) στο ντέρμπι της παραμονής για την 28η αγωνιστική της Football League. Έτσι, οι νησιώτες έμειναν στο +6 από τους «σταχυοφόρους», που εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού με 24 βαθμούς.

Στο 37` ο Ορφανίδης έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ήταν ο Πεχλιβανόπουλος και ο τελευταίος βρήκε τον Αποστόλου, που με προβολή έκανε το 1-0, σκορ για το πρώτο ημίχρονο. 

Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή 0-1

Με 12 παίκτες πήγε στο Αίγιο η Παναχαϊκή. Ο 12ος, ο Βορύλλας, είναι τερματοφύλακας, αν και εφέτος μόνο στο τέρμα δεν παίζει, αφού δεν υπάρχουν παίκτες στην ομάδα της Πάτρας. Και όμως, οι Αχαιοί κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τον αδιάφορο Παναιγιάλειο, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 46' ο Ρουμπάτος. Ο Σαμπατάκος έκανε βαθιά μπαλιά και ο άσος των φιλοξενούμενων με πλασέ νίκησε τον Αθανασόπουλο. Ο Βορύλλας μπήκε στο 81' αντί του Γ. Λαμπρόπουλου, ενώ στο 89' ο Ηλίας Φυντάνης, για να περάσει ο χρόνος, έριξε στο ματς τον Πέδρο, ο οποίος μια μέρα πριν διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 15 Απριλίου

Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας 0-2 (21' Βαφέας, 39' Διαμαντόπουλος)

Σάββατο 16 Απριλίου

Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0

Κυριακή 17 Απριλίου

Ζάκυνθος - Πανελευσινιακός 2-0 (38' Αποστόλου, 69' Ζαϊρί)

ΑΟ Τρίκαλα - Αχαρναϊκός 1-0 (84' Κουσκουνάς)

Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή 0-1 (46' Ρουμπάτος)

Ολυμπιακός Βόλου - Κισσαμικός 0-3 (α.α.)

Εργοτέλης - Καλλιθέα 0-3 (α.α.)

Δευτέρα 18 Απριλίου

Πανσερραϊκός - ΑΟ Χανιά (15:00, Δημ. Σερρών)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία (18:00 ΟΤΕ, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags