Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τα προκριματικά για την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο προγραμματισμός πρέπει να αρχίσει άμεσα, όπως και οι... ανακοινώσεις των μεταγραφών!

Και, όπως γίνεται αντιληπτό, ήδη τα πρώτα σενάρια έχουν κάνει εμφάνισή τους και αφορούν τους ποδοσφαιριστές που "παίζουν" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Με έναν από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, να είναι ικανός να ρίξει το Καραϊσκάκη αν επιστρέψει στην ομάδα!

Και γράφουμε επιστρέψει, γιατί έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της: Ο λόγος, φυσικά, για τον Κέβιν Μιραλάς, το όνομα του οποίου βρίσκεται ξανά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού!

Ο Βέλγος άσος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Έβερτον και μετά το καλοκαίρι και, ήδη, το όνομά του έχει εμπλακεί με τον Ολυμπιακό!

Που ψάχνει παίκτη στη θέση του και με τα δικά του στοιχεία, για να κάνει μία σούπερ επιθετική γραμμή!

Φυσικά ο Μιραλάς έχει, αρχικά, να σκεφτεί τι θα γίνει με το Euro και ποιες προτάσεις για το μέλλον του μπορεί να προκύψουν μετά την ολοκλήρωσή του...

Ποτέ, όμως, δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ντε και σώνει το καλοκαίρι θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό... Το σενάριο που έχει συνδέσει το όνομά του με τους Πειραιώτες, όμως, κυριαρχεί στην πιάτσα και μένει να δούμε τις εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα...