Μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Γκας Πογέτ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με δήλωση που μοιράστηκε από την εταιρία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, αν και στην Ένωση υπάρχουν σκέψεις για άμεση απόλυση! Ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά τα "παραπλανητικά ρεπορτάζ" που διάβασε την επόμενη μέρα της συνάντησης του μάνατζερ του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτή βέβαια είναι η… μισή αλήθεια, καθώς τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες μετά την συνάντηση, ήταν απλά η αφορμή για το «αντίο». Η αλήθεια είναι, πως ο Πογιέτ εδώ και πολύ καιρό σκέφτονταν αυτό τον δρόμο και μάλιστα για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφορούν, ο Ουρουγουανός κόουτς εδώ και καιρό βγάζει «πίκρα» για την στάση της διοίκησης απέναντί του, καθώς εκτιμά πως θα έπρεπε να τον είχαν καλέσει για να το προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έλεγε στους συνεργάτες του, θα έπρεπε το ραντεβού να είχε γίνει αμέσως μετά τις τρεις νίκες του στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάτι όμως που δεν συνέβη. Από τότε ήταν φανερά ενοχλημένος και αφού ούτε στο χθεσινό ραντεβού του έκαναν πρόταση για ανανέωση, κατάλαβε πως το μέλλον του δεν είναι σίγουρο, όπως πίστευε ο ίδιος…

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, στην Ένωση παρά τις νίκες, θεωρούν πως η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν είναι αυτή που περίμεναν, ενώ και οι πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια, τους έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Στην ΑΕΚ δεν ήταν σίγουροι αν έπρεπε να δώσουν τα «κλειδιά» στον Πογιέτ το καλοκαίρι και για αυτό περίμεναν τα επόμενα ματς και τα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα «ψάχνονταν» και για άλλες περιπτώσεις, όπως σας έχει γράψει και ο SportDog εδώ και μέρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή θα είναι η αντίδραση Μελισσανίδη για Πογιέτ;