Facebook Pixel "Δεν υπάρχει κάποιο ρεκόρ το οποίο δεν μπορούμε να καταρρίψουμε"!
| 2016-04-23 09:26:00

"Δεν υπάρχει κάποιο ρεκόρ το οποίο δεν μπορούμε να καταρρίψουμε"!

"Δεν υπάρχει κάποιο ρεκόρ το οποίο δεν μπορούμε να καταρρίψουμε"!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υπογράμμισε πως άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ και για αυτό τον λόγο η προσοχή τους έχει στραφεί στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Σέρβος μέσος αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία των Πειραιωτών, καθώς επίσης και στη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μιλιβόγεβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά».

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη φετινή φιέστα του Ολυμπιακού: «Ηταν υπέροχα κι αυτή τη φορά, στη δεύτερη φιέστα μου με τον Ολυμπιακό. Το απολαύσαμε και το διασκεδάσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν κοντά μας στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο, όπως κι όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τη φιέστα από την τηλεόραση».

Για τους επόμενους στόχους των Πειραιωτών: «Δεν έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας και θέλουμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν σταματά ο Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε όλοι πάρα πολύ ώστε να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο μας, κερδίζοντας και το Κύπελλο».

Για την ισοφάριση του ρεκόρ της κατάκτησης των επτά σερί πρωταθλημάτων: «Ξέρω πως φέτος καταφέραμε να σπάσουμε πάρα πολλά ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λοιπόν κάποιο ρεκόρ το οποίο δεν μπορούμε να καταρρίψουμε. Να τελειώσουμε με τους φετινούς στόχους μας και μετά θα ασχοληθούμε με όσα μας περιμένουν τη νέα χρονιά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags