Facebook Pixel Αποκάλυψη: Πότε θα πουλήσουν τον Ρομπέρτο!
| 2016-04-26 11:00:00

Αποκάλυψη: Πότε θα πουλήσουν τον Ρομπέρτο!

Αποκάλυψη: Πότε θα πουλήσουν τον Ρομπέρτο!

O ΙΣΠΑΝΟΣ παιχταράς είναι με το 1,5 πόδι εκτός Ολυμπιακού και ο SportDog αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις για το μέλλον του!

Στον αστερισμό του Ρομπέρτο κινείται, σε μεγάλο βαθμό, καθημερινά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι πραγματικός φύλακας - άγγελος κάτω από τα δοκάρια των "ερυθρόλευκων", που του χρωστάνε πολλά για τις ευρωπαϊκές βραδιές που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στη λίστα με τους καλύτερους τερματοφύλακες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλα δείχνουν ότι η νέα αγωνιστική περίοδος πολύ δύσκολα θα τον βρει στον Πειραιά.

Γιατί κάπου και ο ίδιος φαίνεται ότι αναζητάει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του...

Με τον Σκύλο να έρχεται, τώρα, να αποκαλύψει έναν πολύ σημαντικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού και θα κρίνει το πότε θα γίνει η μεταγραφή (αν τελικά γίνει)...

Τι γράφει η πάντα έγκυρη στηλη SportDog Penalty του Σκύλου, στο twitter; Πως στην πιάτσα των ατζέντηδων ακούγεται ότι ο Ρομπέρτο αν είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό, αυτό θα γίνει με πώληση μετά τις 16 Ιουλίου!

Θέλετε να μάθετε γιατί τότε; Γιατι στις 15 Ιουλίου εκπνέει η ρήτρα των 5,5 εκ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του!

Και, προφανώς, οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να τον δώσουν με αυτά τα χρήματα...

Πρέπει να έρθει πραγματικά βαρβάτη πρόταση για να αποχωρήσει ο Ρομπέρτο, γιατί στο Λιμάνι έχουν μάθει να πουλάνει (πολύ!) ακριβά τα τελευταία χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags