Σίγουρα όταν πρόκειται για ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ, οι ομάδες κοιτάζουν να πάρουν όσο λιγότερα ρίσκα γίνεται, αλλά όχι κι έτσι. Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ δεν μας πρόσφεραν ελάχιστα πράγματα στο «Έτιχαντ». Τουλάχιστον η ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» που θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου πολύ δύσκολα θα είναι χειρότερη!

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες υιοθέτησαν εντελώς αμυντικό προσανατολισμό και έμοιαζαν… ανίκανες να δημιουργήσουν. Ακόμα και τις λίγες φορές που έδειχναν να φτάνουν με αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη περιοχή, τα πράγματα «στράβωναν» από τις κακές επιλογές στην τελική πάσα. Κάπως έτσι, η μόνη υποψία ευκαιρίας σε όλο το πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Μπενζεμά στα… περιστέρια στις καθυστερήσεις.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έμοιαζε αρκετά υποσχόμενο αφού ξεκίνησε με την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι στιγμής, ένα καλό σουτ του Αγκουέρο που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Νάβας. Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ιδιαίτερα με το ρυθμό του αγώνα να πέφτει και πάλι.

Από το 70’ και έπειτα η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε 4 μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη ήρθε με την κεφαλιά του Χεσέ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι (70’) και η δεύτερη με φαλτσαριστό σουτ του Μπέιλ μέσα από την περιοχή που έφυγε λίγο άουτ (74’). Ο Χαρτ έκανε δυο τρομερές επεμβάσεις σε κεφαλιά του Κασεμίρο από τη μικρή περιοχή (79’) και εξ’ επαφής σουτ του Πέπε (82’) κρατώντας ανέπαφη την εστία του! Η τελευταία ευκαιρία του ματς, πάντως ανήκε στους γηπεδούχους με το φάουλ του Ντε Μπρόινε που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νάβας στην εκπνοή!

Οι συνθέσεις:


Μάντσεστερ Σίτι (Μάνουελ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κομπανί, Οταμέντι, Σανιά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα (40' Ιχεανάτσο), Ντε Μπρόινε, Χεσούς Νάβας (77' Στέρλινγκ), Αγκουέρο

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος (90' Ίσκο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (46' Χεσέ)