Facebook Pixel Μυστική συνάντηση για τον Γιαννιώτα!
| 2016-04-29 23:00:00

Μυστική συνάντηση για τον Γιαννιώτα!

Μυστική συνάντηση για τον Γιαννιώτα!

Ποια ομάδα προσπαθεί να …κλέψει τον νεαρό εξτρέμ από τον Ολυμπιακό; Ετοιμάζει πρόταση στους Πειραιώτες, ποιες οι σκέψεις του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την σεζόν στην Κύπρο ο Γιαννιώτας, καθώς σήκωσε την κούπα με τον ΑΠΟΕΛ και ειστρέφει στην Ελλάδα ως πρωταθλητής.

Ο νεαρός εξτρέμ βοήθησε πάρα πολύ με τις εμφανίσεις την ομάδα να φτάσει στην κορυφή, ενώ κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να δεθεί με τον κόσμο. Το σημαντικότερο βέβαια για αυτόν, είναι ότι βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό και γυρίζει στο Ρέντη έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ.

Για να γίνει βέβαια, θα πρέπει πρώτα να πείσει τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να τον πάρει στην προετοιμασία του καλοκαιριού, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν είναι τίποτα σίγουρα. Σε αυτή την… αβεβαιότητα λοιπόν ποντάρουν και οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Γιαννιώτα στην ομάδα τους και αυτό του μετέφεραν και στην συνάντηση που είχαν πριν λίγες ημέρες.

Θυμίζουμε βέβαια, πως ο κυπριακός σύλλογος ήδη έχει κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, ωστόσο στο Λιμάνι ήταν αρνητικοί, αφού εκτιμούν πως πρέπει πρώτα να τον «τσεκάρει» ο Σίλβα και ανάλογα θα αποφασίσουν.

Το ίδιο όμως επιθυμεί και ο Γιαννιώτας, ο οποίος γυρίζει στην Ελλάδα αποφασισμένος να πάρει φανέλα στον Ολυμπιακό και να πείσει τον Σίλβα ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ. Αν δεν καταφέρει πάντως, τότε θα εξετάσει ξανά την περίπτωση της Κύπρου, αλλά με κανονική μεταγραφή αυτή την φορά και όχι ως δανεικός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βούιξε η πιάτσα: Σκάει βόμβα στον Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags