Facebook Pixel Αποχώρηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό!
| 2016-05-01 13:00:00

Αποχώρηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό!

Αποχώρηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό!

Ανατροπή! Ποιος ποδοσφαιριστής που άφησε καλές εντυπώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν, είναι πολύ πιθανό να φύγει το καλοκαίρι από το Λιμάνι και για ποιο λόγο…

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μάρκο Σίλβα καλείται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα λόγω των προκριματικών, να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο Πορτογάλος κόουτς θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι από τους δανεικούς θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν από τη νυν ομάδα και ποιοι θα έρθουν.

Σε όλα αυτά φυσικά, θα πρέπει να υπολογίσει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει θέσεις για ξένους, κάτι που σημαίνει πως θα… θυσιάσει ποδοσφαιριστές, εφόσον κινηθούν για μεταγραφή παίκτη χωρίς κοινοτικό διαβατήριο.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αφού οι Πειραιώτες «ψάχνονται» έντονα το τελευταίο διάστημα στη Λατινική Αμερική, ο πρώτος που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Σαλίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση στα άκρα της άμυνας, ωστόσο αν δεν …χωράει, δεν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες από του Ρέντη, αναφέρουν πως η αποχώρηση του Σαλίνο δεν θα είναι αρκετή και ότι θα πρέπει να φύγει ακόμα ένας μη κοινοτικός, ώστε να προχωρήσει χωρίς προβλήματα το πλάνο του Σίλβα. Ποιος θα είναι ο δεύτερος; Κάποιοι λένε ο Σεμπά, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή, καθώς για να αποχωρήσει, θα πρέπει να έρθει πρόταση και μετά την σεζόν που έκανε, δύσκολα θα βρεθεί ενδιαφερόμενος που θα «σκάσει» στο Λιμάνι 2 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό εξτρέμ.

Επόμενη λοιπόν λύση και μάλλον πιο πιθανή, είναι η πώληση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν πήρε ευκαιρίες, απέδειξε πως έχει ποιότητα και σίγουρα… γυάλισε σε αρκετές ομάδες. Εφόσον λοιπόν «ζοριστούν» στον Ολυμπιακού και δεν τους βγαίνει το πλάνο για τις θέσεις ξένων, τότε αυτός που θα φύγει θα είναι ο Μεξικανός!! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags