Facebook Pixel Αποκάλυψη-κεραυνός για Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό!
| 2016-05-02 10:30:00

Αποκάλυψη-κεραυνός για Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη-κεραυνός για Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό!

ΤΟ σενάριο που έχει κυκλοφορήσει στην πιάτσα και θέλει να έρχονται τα πάνω - κάτω στην καριέρα του Γιάννη Γιαννιώτα!

Ο 23χρονος άσος δεν κατάφερε στο πρώτο μισό της σεζόν να πείσει τον Μάρκο Σίλβα να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, παρότι μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία είχε εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι εντολές του Πορτογάλου τεχνικού αποτελούν ευαγγέλιο στο Λιμάνι, με αποτέλεσμα ο Γιαννιώτας να παίξει σε ελάχιστα παιχνίδια και να αποφασιστεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ.

Μία αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα, που μάλιστα με τη βοήθεια του Γιαννιώτα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Με τον ίδιο τον Γιαννιώτα σε κάθε ευκαιρία το τελευταίο διάστημα, να τονίζει ότι το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Αλλά και το ρεπορτάζ που υπήρχε από το Λιμάνι το προηγούμενο διάστημα, ανέφερε περίπου ως δεδομένη την επιστροφή του...

Μόνο που νεότερο ρεπορτάζ από την Κύπρο, αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, πιθανότατα με ανανέωση του δανεισμού του για έναν ακόμα χρόνο, κι έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες 10 - 15 ημέρες, όταν και θα ανακοινωθεί επίσημα τι θα γίνει!

Η (λογική) επιθυμία των Κύπριων να διατηρήσουν τον Γιαννιώτα στο ρόστερ τους, δηλαδή, όχι μόνο δεν βρήκε αρνητικούς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά οι επαφές θα συνεχίστουν με περισσότερη ένταση μετά τον τελικό του Κυπέλλου!

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από το ρεπορτάζ που προέρχεται από τη Μεγαλονήσο και γενάει ερωτήματα για το μέλλον του Γιαννιώτα!

Γιατί και ο ίδιος ήθελε πολύ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά και πολλοί οπαδοί του συλλόγου προτιμούν τον 23χρονο άσο στην ομάδα από ό,τι, για παράδειγμα, έναν ποδοσφαιριστή τύπου Ερνάνι... 

Μήπως όμως ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει ακόμα πειστεί για την αξία του;

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Έσκασε: Αυτόν κλέβει από Ολυμπιακό ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags