Παιχνίδι με ιερό σκοπό το αποψινό για τους «κίτρινους»
Στο ποδοσφαιρικό ΑΡΗ όλα κινούνται γύρω από το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας -αγωνιστικά τουλάχιστον- αλλά μόνο για σήμερα το ματς αυτό θα... μπει στην άκρη.

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανάμεσα στους «κίτρινους» και την Μικτή Αγάπης. Τα έσοδα του αγώνα αυτού ως γνωστόν, θα διατεθούν στον Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down, ενώ οι φανέλες θα δημοπρατηθούν από το Charity Idols.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ερασιτέχνη, για την Μικτή Αγάπης θα αγωνιστούν οι Κυριάκος Στρατηλάτης, Γιάννης Ζαραδούκας, Νίκος Λαζαρίδης, Ανέστης Αναστασιάδης, Ιβαν Μαλόν, Ρομπέρτο Μπατιόν, Χαβιέ Ούμπιδες, Ροζέριο, Εμάνουελ Περόνε, Ντιέγκο Ρομάνο, Εντουάρντο Μπρίτο, Νίκος Αναστασόπουλος, Στέφανος Σιόντης, Θωμάς Ναζλίδης, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Πέδρο Άρτσε, Απόστολος Βέλλιος, Χαβίτο, αλλά και οι Κώστας Κατσουράνης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο προπονητής της Κ17 του ΑΡΗ, Δημήτρης Σίτσας. Επίσης την φανέλα της Μικτής Αγάπης θα φορέσουν επίσης οι Νίκος Αναστόπουλος και Θεόδωρος Καρυπίδης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Κάκος.

Τα εισιτήρια των 5€ και 10€ διατίθενται από το γραφείο μελών επί της οδού Παπαναστασίου από τις 10:00 ως τις 20:00, στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» από τις 10:00 ως τις 22:00, στη γραμματεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στο Παλέ, στο sports cafe Replay (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 30) από τις 09:00 ως τις 02:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.