Facebook Pixel Φοβερό deal Μαρινάκη! Σκάει πώληση 10 μύρια;
| 2016-05-06 18:10:00

Φοβερό deal Μαρινάκη! Σκάει πώληση 10 μύρια;

Φοβερό deal Μαρινάκη! Σκάει πώληση 10 μύρια;

Ακόμα μια τρομερή και συμφέρουσα κίνηση για τον Ολυμπιακό έχει στα σκαριά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων έχει καταφέρει ουκ ολίγα κερδοφόρα deal για τους Πειραιώτες, είτε με πωλήσεις ποδοσφαιριστών, είτε ακόμα και με αγορές.

Αυτή τη φορά η συμφωνία που επιχειρεί να κάνει και την οποία παρουσιάζει το Calciomercato, αφορά στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και το ενδιαφέρον που δείχνει για τον Σέρβο μέσο η Ίντερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι "νερατζούρι" έχουν στη λίστα τους για την θέση του αμυντικού μέσου τους Γιάγια Τουρέ και Λούκας Μπίγλια, ωστόσο οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες.

Η μεν πρώτη γιατί ο Τουρέ δεν είναι σίγουρο αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο στην ηλικία των 33 ετών, η δε δεύτερη γιατί η Λάτσιο αξιώνει ένα πόσο μεταξύ 25-30 εκ. ευρώ, το οποίο κρίνεται απαγορευτικό.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ίντερ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον μέσο του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα άφηνε τόσο εύκολα ένα τόσο σημαντικό "περιουσιακό" στοιχείο της ομάδας και αν το έκανε αυτό θα γινόταν για ένα ποσό μεταξύ 5 με 10 εκ. ευρώ, αφού τόσο κοστολογείται από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για να δούμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags