Φυσικά αυτό δεν είναι βαθμολογικό αλλά... εγωιστικό. Πρόκεται άλλωστε για την μόνη ομάδα που έχει καταφέρει να νικήσει φέτος τον ΑΡΗ. Και για αυτό η προσέγγιση του αυριανού αγώνα, θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια, με τους «κίτρινους» να θέλουν την ρεβάνς για την ήττα στη Δράμα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να αφήσει στην άκρη το ροτέισον των τελευταίων αγωνιστικών, παρατάσσοντας την ενδεκάδα στην οποία βασίστηκε φέτος στα περισσότερα παιχνίδια. Πιθανόν όμως χωρίς τον Τάτο. Ο αρχηγός του ΑΡΗ για την ώρα δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να προλάβει να είναι έτοιμος, εξέλιξη που θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του Αναστόπουλου.

Συγκεκριμένα, αν ο Τάτος προλάβει και αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα, τότε ένα πιθανό σενάριο είναι να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρόβα στα χαφ, ουσιαστικά όμως θα παίξει ως εσωτερικό χαφ με τον Κόκε πίσω από τον Καπνίδη. Αν δεν προλάβει, τότε την θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Καζναφέρης, αποτελώντας με τον Ρόβα το δίδυμο στα χαφ, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Καλογέρη σε αυτή τη θέση.

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, αυτή δεν αναμένεται να κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Σιδεράκη στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα τους Γεωργιάδη, Σαμαρά, Ιντζίδη και Τσουμάνη. Ντούνης και Πόι θα είναι οι πλάγιοι επιθετικοί και ο Καπνίδης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: AllAboutAris.com