Facebook Pixel Μας… ξεφτίλισε όλους ο Ρομπέρτο!
| 2016-05-11 19:04:00

Μας… ξεφτίλισε όλους ο Ρομπέρτο!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Μας… ξεφτίλισε όλους ο Ρομπέρτο!

Δημοσιογράφους, προέδρους, παράγοντες, μεγαλομετέχους, υπουργούς, φιλάθλους, κάφρους, όλους. Ο Ισπανός μας έδωσε ένα καλό μάθημα, με το οποίο δυστυχώς δεν έχουμε καμία διάθεση να ασχοληθούμε…

Μπορεί να βρίσκεται λίγα χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο όπως φαίνεται όχι μόνο μας έχει μάθει πολύ καλά, αλλά πλέον είναι σε θέση να γνωρίζει και τα …στραβά μας. Ο Ρομπέρτο, ένας αθλητής που ήρθε ως αποτυχημένος και φεύγει (κατά 95%) ως ο κορυφαίος του πρωταθλήματός μας, δείχνει ξεκάθαρα μέσω των Social Media το τελευταίο διάστημα, πως δεν μας αντέχει άλλο.

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, που έχει τον σεβασμό τόσο των φίλων του Ολυμπιακού όσο και των αντιπάλων, έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου και την ανικανότητα των υπευθύνων να τον πραγματοποιήσουν.

Ο Ρομπέρτο, ένας από τους λίγους που έχει λόγο στις… αστειότητες που γίνονται με το Κύπελλο, αφού για εμάς οι μόνοι που θα έπρεπε να μιλάνε είναι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, δεν κρύβεται και δεν παίζει παιχνίδια. Ίσως δεν τον νοιάζει κιόλας, αφού απόφασή του είναι να φύγει από την Ελλάδα το καλοκαίρι για κάτι καλύτερο ή πιο απλά, για κάπου όπου τα παιχνίδια θα γίνονται στις ημερομηνίες που ανακοινώνονται.

Τι είπε λοιπόν σήμερα ο πορτιέρο του Ολυμπιακού; Ότι δεν θέλει καν να φανταστεί τι συμβαίνει στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν γίνονται όλα αυτά με τον τελικό του Κυπέλλου. Άδικο έχει; Όχι φυσικά, απλά εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε ή πολύ απλά, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε.

Γιατί, ο κύριος Κοντονής εκτός από το να …προβληματίζεται για τους επόπτες του τελικού και την ημερομηνία του ματς, δεν έχει ιδέα για το ΜΠΑΧΑΛΟ που επικρατεί όχι στα τοπικά, αλλά στην Football League (τρομάρα τους, όχι Β’ Εθνική….) και στη Γ’ Εθνική!! Γιατί να τον νοιάζει όμως (και όχι μόνο αυτόν, αλλά όλους. Παράγοντες, δημοσιογράφους, προέδρους Ενώσεων…); Εκεί δεν έχει δημοσιότητα ούτε και χρήμα…

Ιδού τι έγραψε λοιπόν ο Ρομπέρτο που μπορεί να ζει ΑΠΟ το ποδόσφαιρο, όμως ζει και ΓΙΑ το ποδόσφαιρο, κάτι που ισχύει για ελάχιστους από τους παραπάνω...

"Eίναι κρίμα το να δούλεύουμε χωρίς καμιά πληροφόρηση για το πότε θα παίξουμε τον τελικό Κυπέλλου. Κι όχι μόνο για την ημερομηνία, αλλά επίσης υπάρχει αμφιβολία για το αν θα παίξουμε καν. Λυπάμαι για τις πιο χαμηλές κατηγορίες, γιατί αν αυτό συμβαίνει σε επαγγελματικές ομάδες δεν θέλω να ξέω τι γίνεται στις άλλες...", σχολίασε ο Ισπανός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags