Facebook Pixel Πρόταση-σεισμός από κορυφαίο Έλληνα προπονητή!
| 2016-05-14 11:00:00

Πρόταση-σεισμός από κορυφαίο Έλληνα προπονητή!

Πρόταση-σεισμός από κορυφαίο Έλληνα προπονητή!

ΠΟΙΟΣ κορυφαίος Έλληνας προπονητής θέλει να συνεργαστεί με τον Κώστα Μήτρογλου και πρόσφερε πολλά εκ. ευρώ για να το καταφέρει!

Με μεγάλο ενδιαφέρον είδαμε το σημερινό πρωτοσέλιδο της A΄ Bola για τον Κώστα Μήτρογλου και το μέλλον του, καθώς το ρεπορτάζ του πορτογαλικού εντύπου αναφέρει ότι ομάδα από την Κίνα προσφέρει συμβόλαιο στον Έλληνα άσο, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν στα 5 εκ. ευρώ!

Ο SportDog έψαξε το θέμα και έμαθε πολλά και ενδιαφέροντα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, που φέτος κάνει σούπερ σεζόν με τη φανέλα της Μπενφίκα. Και, όπως είναι φυσικό, έχει συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων...

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, καθώς το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι το ρεπορτάζ της A΄ Bola για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 5 εκ. ευρώ ναι μεν ισχύει, αλλά είναι ετεροχρονισμένο! Τον περασμένο Γενάρη έγινε αυτή η πρόταση στον Κώστα, αλλά ο παίκτης φυσικά την αρνήθηκε.

Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να μπει στη διαδικασία να την εξετάσει, όταν έχει όλη την Ευρώπη στα πόδια του; Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι και ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να τον πάρει τον Γενάρη στην Αλ Χιλάλ και, παρότι τον χρύσωνε και αυτός, έφαγε πόρτα από τον Μήτρογλου!

Ένας Μήτρογλου που μέσα στην επόμενη εβδομάδα ετοιμάζεται να γίνει και με τη βούλα παίκτης της Μπενφίκα, αφού η πορτογαλική ομάδα θα τον αγοράσει από τη Φούλαμ. Ο αγγλικός σύλλογος αξιώνει 15+ εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει σε εγχώριο κλαμπ (έχουν γραφτεί ήδη τα ονόματα των Άρσεναλ και Λέστερ που ενδιαφέρονται), αλλά στην Μπενφίκα έχει συμφωνήσει να τον δώσει με 7 εκ. ευρώ, συν 800 χιλ. ευρώ που έλαβε στην αρχή της σεζόν για τον φετινό δανεισμό του (σύνολο 7,8 εκ. ευρώ).

Ο Ελληνας επιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "αετούς", που θα του αποφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με πάγιες ετήσιες αποδοχές 1,8 εκ. ευρώ και με τα μπόνους μπορεί να φτάσει στα 2,2!

Συμπερασματικά, για να κλείσουμε το θέμα του Μήτρογλου, δεν υπάρχει θέμα με το μέλλον του στην Κίνα ή το Κατάρ. Τουλάχιστον για τώρα, καθώς όταν θα φτάσει 32 - 33 ετών, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα αντιδράσει αν υπάρξει μία παρόμοια πρόταση, πολλών εκ. ευρώ...

Ο Κώστας είναι πολύ ευχαριστημένος στην Πορτογαλία, η διοίκηση της Μπενφίκα και οι οπαδοί της ομάδας πίνουν νερό στο όνομά του και, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος σε όποιον μιλάει μαζί του, ζει σε μία χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα που είναι ποιοτικά ανώτερο από το ελληνικό, παίζει σε γήπεδα με 40 και 50 χιλ. οπαδούς και ευχαριστιέται κάθε ποδοσφαιρική στιγμή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags