Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες για την ταυτότητα του ανθρώπου με τον οποίο φέρεται να συζητά ο Σπύρος Παπαθανασάκης ώστε να του μεταβιβάσει τις μετοχές, αλλά και το κατά πόσο το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ είναι ουσιαστικό.

Όπως είναι λογικό, η κατάσταση αυτή προβληματίζει έντονα τόσο τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή όσο και τους φίλους των «κυανόλευκων» οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Την ίδια ώρα ο χρόνος πιέζει τους «κυανόλευκους» οι οποίοι καλούνται να λύσουν άμεσα τα διοικητικά – οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ώστε να αρχίσουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική περιόδο, βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Μέσα σε όλα αυτά, την Τετάρτη 18/5 θα διεξαχθεί, με πρωτοβουλία του ιδρυτικού σωματείου της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα συζήτησης τη κατάσταση στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Η συνέλευση η οποία θα αρχίσει στις 20:00 θα διεξαχθεί στο Κατσάνειο και σε αυτή έχει προσκληθεί και ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Πηγη: bluearena.gr