Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ όσο και για τη συνέχεια των play off. Ο έμπειρος στόπερ εξήγησε πως ο ένας βαθμός απέναντι στους Θεσσαλονικείς των δέκα παικτών είναι σαν… ήττα, ενώ παράλληλα σχολίασε πως συνολικά φέτος η σεζόν είναι αποτυχημένη για τον Παναθηναϊκό.
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι σαν ήττα. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στα πρώτα 20' και πριν την κόκκινη κάρτα του ΠΑΟΚ. Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεργκ, αν είχαμε προηγηθεί θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην αρχή του παιχνιδιού. Πλαγιοκοπήσαμε, κάναμε πολλές επιθέσεις, αλλά όλες οι σέντρες πήγαιναν στα χέρια του Γλύκου ή τις απέκρουαν εύκολα οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ. Ευτυχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε πρώτοι γκολ, αλλά πιστεύω δεχθήκαμε ακόμα μια φορά ένα χαζό γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, χάσαμε ευκαιρία με τον Μάρκους να προηγηθούμε, στο δοκάρι. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φεύγουμε πολύ στενοχωρημένοι».

Για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας: «Προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι, πιστεύω ήταν και θέμα τύχης. Αν το σουτ του Μπεργκ έμπαινε γκολ, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε, μένουν τέσσερα παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα. Σε 14 ημέρες θα παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ρυθμός θα είναι εξοντωτικός και... όποιος αντέξει. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Ότι και να πούμε είναι λίγο. Η φετινή χρονιά είναι από την αρχή αποτυχημένη, ελπίζω στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια να πετύχουμε αυτόν τον ελάχιστο στόχο και να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο».

Για το πώς μπορεί να αλλάξει το κλίμα: «Αν κάνουμε την πρώτη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα αλλάξουμε τα πράγματα. Θα το δούμε’.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά που κάναμε τον προηγούμενο καιρό. Σίγουρα ο προπονητής θα κάνει αλλαγές στα επόμενα παιχνίδια, ελπίζω τα παιδιά που θα μπουν και θα είναι ξεκούραστα να δώσουν πράγματα στην ομάδα και να πάρουμε την πρώτη θέση που τόσο πολύ τη θέλουμε».

Για τη δική του παρουσία: «Δεν είμαι αχάριστος, όταν μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε κάποια παιχνίδια το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να κάνω υπομονή κι αυτό θα κάνω μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής, είναι δίκαιος, το βλέπει αυτό, βλέπει τη δουλειά μου σε καθημερινή βάση και μου έδωσε την ευκαιρία».

Για τον Ζιλμπέρτο: «Εγώ είχα τη χαρά να τον έχω συμπαίκτη στην Άρσεναλ πριν πολλά χρόνια. Είναι ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι, ότι και να πούμε είναι λίγο. Τεράστιος παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ελπίζω κι από το πόστο του τεχνικού διευθυντή να προσφέρει όπως πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και σαν ποδοσφαιριστής».