Facebook Pixel O Σάββας χαρακτήρισε "παρωδία" τον τελικό και συνεχάρη Κοντονή
| 2016-05-17 23:42:00

O Σάββας χαρακτήρισε "παρωδία" τον τελικό και συνεχάρη Κοντονή

O Σάββας χαρακτήρισε "παρωδία" τον τελικό και συνεχάρη Κοντονή

Φανερά εκνευρισμένος ήταν στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πάντως έδωσε συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ

Αναλυτικά:

«Είναι ντροπή που έγινε ο τελικός. Εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τον τελικό θα μέναμε εκτός ευρώπης. Θα γινόταν Grexit. Κάναμε υπηρεσία στην πατρίδα μας. Ας το χαρεί ο κύριος Κοντονής ο οποίος όρισε τους διαιτητές. Το έχετε ξαναδεί αυτό το πράγμα στον κόσμο;», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αλλά μόνο σε αυτούς. Συγχαρητήρια και στα δικά μας τα παιδιά που έμειναν και χειρόκροτησαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τελικός ήταν παρωδία. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει. Συγχαρητήρια στον Σίλβα και στους παίκτες, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καθόλου καλοί σήμερα. Αυτός ο ευτελισμός του κυπέλλου δεν έχει ξαναγίνει. Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε παίξει θα είχαμε grexit. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα. Δεν έχω ξανακούσει πουθενά να ορίζει ένας υπουργός τους διαιτητές. Εμείς χάσαμε στην παρωδία του τελικού. Έμπαιναν μέσα, αλητείες έκαναν και ήταν 300 άτομα. Εμείς δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μονό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Σε κανέναν άλλον».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατέληξε λέγοντας ότι «Από τον κύριο Κοντονή θίγονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Δεν του εύχομαι και του χρόνου γιατί θα είναι κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σας χαρίζω τον κύριο Κοντονή».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags