Facebook Pixel Μέσα και ο "Sokratis"
| 2016-05-23 16:36:00

Μέσα και ο "Sokratis"

Μέσα και ο "Sokratis"

Σε μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής προχώρησε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε για τα δύο φιλικά με την Αυστραλία (4/6) και στη Μελβούρνη (7/6), καλώντας τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Την κλήση του αμυντικού της Ντόρτμουντ ανακοίνωσε η ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Μίκαελ Σκίμπε συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους δύο φιλικούς αγώνες με την Αυστραλία σε Σίδνεϊ (4/6) και Μελβούρνη (7/6) και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο»

Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 24 Μαΐου και μετά τα playoffs όσοι αγωνίζονται στο μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων και είναι στις επιλογές του Σκίμπε.

Τα δυο αυτά φιλικά εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής για την έναρξη τον Σεπτέμβριο των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, ενώ για το ταξίδι στη μακρινή Αυστραλία η Ομοσπονδία θα βάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία της.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags