Facebook Pixel Σοκάρει το ρεπορτάζ για τη ζωή του Άλαν Πουλίδο!
| 2016-05-29 20:15:00

Σοκάρει το ρεπορτάζ για τη ζωή του Άλαν Πουλίδο!

Σοκάρει το ρεπορτάζ για τη ζωή του Άλαν Πουλίδο!

ΣΑΛΟΣ τις τελευταίες ώρες με το ρεπορτάζ για τη ζωή του Άλαν Πουλίδο, που έχει κυριαρχήσει στα μεξικανικά ΜΜΕ!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το μεσημεράκι της Κυριακής το ρεπορτάζ από το Μεξικό, για την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα της Κυριακής) από έξι κουκουλοφόρους άνδρες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, μαζί του ήταν και η κοπέλα του η οποία επίσης απήχθη, αλλά λίγες ώρες αργότερα την άφησαν στην είσοδο ενός ζωολογικού κήπου, χωρίς η κατάθεσή της να έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής την αστυνομία...

Κι ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο η είδηση έχει προκαλέσει σεισμό, εδώ και κάμποση ώρα υπάρχουν στο Μεξικό ρεπορτάζ (τα οποία αναπαράγονται από όλο και περισσότερα Μέσα) που φέρνουν στο προσκήνιο το χειρότερο σενάριο!

Υπάρχουν φόβοι, δηλαδή, ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, δεδομένου ότι οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τις αστυνομικές αρχές ή με την οικογένεια του παίκτη του Ολυμπιακού!

Δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα και, φυσικά, ευχή όλων είναι όλα να πάνε καλά και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τον Άλαν...

Απλώς το συγκεκριμένο σενάριο έχει κάνει την εμφάνισή του στα μεξικανικά ΜΜΕ και ο Σκύλος σάς το μεταφέρει ως νεότερη εξέλιξη στο θέμα του Πουλίδο.

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: ΣOK με την απαγωγή Πουλίδο στο Μεξικό!

"Έξι κουκουλοφόροι πλησίασαν τον Πουλίδο και..."!

Τι λένε στο Λιμάνι για την απαγωγή Πουλίδο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags