Facebook Pixel Πήρε Βιγιαφάνιες ο "Στράμα"
| 2016-05-30 17:48:00

Πήρε Βιγιαφάνιες ο "Στράμα"

Πήρε Βιγιαφάνιες ο "Στράμα"

Ο Αντρέα Στραματσιόνι πήρε τον Αργεντινό μέσο στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, περιμένοντας τη σχετική απόφαση για την τιμωρία του για να δει αν θα μπορεί αν τον χρησιμοποιήσει

Απόντες στον Παναθηναϊκί είναι ο Μπεργκ, που έχει ενσωματωθεί ήδη στην εθνική Σουηδίας, ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης, οι τραυματίες Πράνιτς, Λαγός, Τελάντερ και οι Εσιέν, Σάντσεθ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους με αποθεραπεία και λίγες ανάσες, αναχωρώντας στις 18:00 το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού επιστρέφει ο Λουντ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ όλοι, φυσικά, αντιλαμβάνονται τη σημασία του αυριανού αγώνα, καθώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Λέτο, Στάικος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags