Οι Πράσινοι θα κάνουν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ τους το φετινό καλοκαίρι, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, ενώ αυτοί που θα μείνουν θα γίνει προσπάθεια να πλαισιωθούν με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους.
Την δουλειά αυτή έχει αναλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο του είπε το χαρακτηριστικό, σύμφωνα πάντα με την "Sportday":
«Υπάρχει πολύ λίπος στην ομάδα, πρέπει ν' αφαιρεθεί», εννοώντας, φυσικά, τους ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του.
Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τους μάνατζερς των Σάντσεθ, Βέμερ και Εσιέν για να συζητηθεί η λύση της συνεργασίας τους, ενώ "αντίο" θα πουν και οι Γιαννακόπουλος, Μαμούτε, Πράνιτς, Αναγνωστόπουλος και Ατζαγκούν.
Όπως είναι λογικό, ο Ζιλμπέρτο ζήτησε να παραμείνουν στο ρόστερ οι Μπεργκ, Ζέκα, Λέτο, Μολέδο και Βιγιαφάνες, εκτός αν έρθει κάποια εξαιρετική οικονομικά πρόταση.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο