Facebook Pixel Νέες αποκαλύψεις για Πουλίδο: «Όρμηξε στον απαγωγέα και πάλεψαν…»
| 2016-06-02 20:32:00

Νέες αποκαλύψεις για Πουλίδο: «Όρμηξε στον απαγωγέα και πάλεψαν…»

Νέες αποκαλύψεις για Πουλίδο: «Όρμηξε στον απαγωγέα και πάλεψαν…»

Ο αδερφός του «ερυθρόλευκου» άσου, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Η «μάχη» με τον φρουρό, το κινητό και τα λύτρα!
 

Σε τηλεοπτικό σταθμό στο Μεξικό μίλησε ο Αρμάντο Πουλίδο για την περιπέτεια του αδερφού του και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και την απόδρασή του από τους απαγωγείς.

Ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο είπε ότι «αποφάσισε από ένστικτο να αποδράσει γιατί άκουσε τον ένα δράστη να λέει ότι «αρνούνται να δώσουν τα χρήματα για τα λύτρα» και πίστεψε ότι θα τον σκοτώσουν. Ένιωσε αβοήθητος και ότι έπρεπε κάτι να κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του, γι΄αυτό και πήρε την απόφαση να επιτεθεί στον φρουρό του».

Σύμφωνα με τον Αρμάντο Πουλίδο και τη συνέντευξη που έδωσε σε εκπομπή που θα μεταδοθεί απόψε στο Μεξικό, «ο Άλαν όρμηξε στον απαγωγέα, πάλεψαν, του πήρε το κινητό και μετά τον χτύπησε με κάθε τρόπο μέχρι να μπορέσει να ξεφύγει και να έρθει σε επικοινωνία με τις Αρχές».

Όσο για τα σενάρια και τις αμφιβολίες που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, ο αδερφός του Πουλίδο είπε ότι όσοι είναι έξω από μια τέτοια ιστορία μπορεί να σκέφτονται ό,τι θέλουν. «Για την οικογένειά του άλλα πράγματα είναι σημαντικά, ο Άλαν είναι καλά και μαζί μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags