Facebook Pixel Έκτακτη είδηση με Φορτούνη στον Ολυμπιακό!
| 2016-06-03 17:05:00

Έκτακτη είδηση με Φορτούνη στον Ολυμπιακό!

Έκτακτη είδηση με Φορτούνη στον Ολυμπιακό!

Είδηση της τελευταίας στιγμής για τον Κώστα Φορτούνη, που αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους του Ολυμπιακού!

O Κώστας Φορτούνης πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στον Ολυμπιακό και όπως είναι λογικό οι προτάσεις από το εξωτερικό θα ήταν πολλές, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας άσος θα παραμείνει στο Λιμάνι!

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος με τα λεγόμενά του στην παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας, λέγοντας πως έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους για να ανανεώσει μέχρι το 2020.

Την είδηση της ανανέωσης του Φορτούνη ακολούθησε και αυτή του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που όπως είπε θα παραμείνει και αυτός στους Πειραιώτες!

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είμαι χαρούμενος που συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να δίνω όσα μπορώ και πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και θέλω να κάνουμε το νταμπλ», ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα κάνω το παν για να τα καταφέρω, να κάνουμε καλύτερη προσπάθεια. Θέλω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο», ήταν τα λόγια του Μπουχαλάκη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags