Facebook Pixel Είδαν Εθνική και… ξετρελάθηκαν στον Ολυμπιακό!
| 2016-06-04 17:42:00

Είδαν Εθνική και… ξετρελάθηκαν στον Ολυμπιακό!

Είδαν Εθνική και… ξετρελάθηκαν στον Ολυμπιακό!

Ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισαν στο Λιμάνι από το σημερινό φιλικό της Εθνικής με την Αυστραλία και ποια η άποψη του Μάρκο Σίλβα; Διαβάστε στο SportDog.

Μπορεί η Ελλάδα να ηττήθηκε με 1-0 στο φιλικό με την Αυστραλία στο Σίδνεϋ, ωστόσο ο Μίκαελ Σκίμπε έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, κάτι που ισχύει και για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στο Λιμάνι όχι μόνο ενημερώθηκαν για το παιχνίδι της Εθνικής, αλλά κράτησαν και σημειώσεις, στις οποίες ξεχωρίζει το όνομα ενός παίκτη.

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος απέδειξε πως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και ότι αξίζει να πάρει φέτος την ευκαιρία στο Λιμάνι. Ο 23χρονος άσος βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα, εξαργυρώνοντας τις καλές του εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ τους τελευταίους μήνες και ήταν από τους καλύτερους της Εθνικής.

Ο ταχύτατος εξτρέμ έπαιξε για 75 λεπτά και είχε αρκετά καλή παρουσία, ταλαιπωρώντας τη δεξιά πλευρά των Αυστραλών. Ο Γιαννιώτας είχε μάλιστα στο 23’ καλή ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε κατέληξε σε κόρνερ,

Η επιστροφή του στον Ολυμπιακό πάντως και η παραμονή του στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν, ακόμα δεν είναι σίγουρη, καθώς θα πρέπει να πείσει και τον Μάρκο Σίλβα ότι αξίζει τη δεύτερη ευκαιρία. Ο Πορτογάλος αναμένεται να το πάρει μαζί του στην προετοιμασία, ωστόσο εκεί θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ ή θα δώσει σχετική εντολή ώστε να φύγει είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διώχνουν τον Βλαχοδήμο από τον Παναθηναϊκό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags