Facebook Pixel Ξέρει τι ψάχνει στις μεταγραφές φέτος ο ΠΑΟΚ
| 2016-06-05 19:50:00

Ξέρει τι ψάχνει στις μεταγραφές φέτος ο ΠΑΟΚ

 Ξέρει τι ψάχνει στις μεταγραφές φέτος ο ΠΑΟΚ

Τόσο η μεταγραφή του Λέο Μάτος, όσο και αυτή του Εβγκέν Σάχοφ, μπορεί να αποτελούν επιλογές Μίχελ όμως έχουν και την υπογραφή Ίβιτις να τις συνοδεύει. Γράφει ο Κώστας Πετρωτός

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι μετά το πολύ καλό φίνις στη σεζόν. Η προοπτική συμμετοχής σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει φέρει έναν άλλο αέρα μέσα και γύρω από την ομάδα. Την αισιοδοξία του κόσμου ενισχύει και το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην εποχή Σαββίδη, σχετικά νωρίς, έχει εκπονηθεί ένα πλάνο σχεδιασμού της νέας ομάδας και ήδη εφαρμόζεται από τον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν ΊΒιτς.

 

Όλοι όσοι γνωρίζουν καλά τα του ΠΑΟΚ επιμένουν πως ο Σλοβάκος πρόεδρος και ο Σέρβος προπονητής του Δικεφάλου έχουν φτιάξει πολύ καλή χημεία, συμφωνούν σε πολλά πράγματα που αφορούν στην φιλοσοφία που πρέπει να έχει ένας ΠΑΟΚ υψηλών απαιτήσεων και αυτό φαίνεται και στις πρώτες κινήσεις.

 

Τόσο η μεταγραφή του Λέο Μάτος, όσο και αυτή του Εβγκέν Σάχοφ, μπορεί να αποτελούν επιλογές Μίχελ όμως έχουν και την υπογραφή Ίβιτις να τις συνοδεύει. Και κάθε περίπτωση από δω και στο εξής εξετάζεται από κοινού.

 

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, υπάρχει συγκεκριμένο σκεπτικό πάνω στην απόκτηση παικτών. Ο ΠΑΟΚ θέλει έτοιμους, ποιοτικούς παίκτες και σε καλή ηλικία. Και αν προέρχονται και από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα αυτό είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο.

 

Κάπως έτσι, για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνους Ματέους της Ντνίπρο αξιολογείται ως ποιοτική μονάδα, αλλά σε ηλικία (33) που δημιουργεί προβληματισμό για το αν πρέπει να επενδυθούν πολλά χρήματα πάνω του, γι’ αυτό και παραμένει στάσιμη.

 

Αντίθετα, ο Κανά Μπιγίκ διαθέτει όλο το πακέτο. Είναι διεθνής με το Καμερούν, παίζει σε καλό πρωτάθλημα (Ligue 1 της Γαλλίας), είναι 27 ετών και έχει και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά (καλός αθλητής, δυναμικός αμυντικός) που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη θέση.

 

Το αν θα αποκτηθεί θα εξαρτηθεί από τη διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ-Τουλούζ που έχουν 200.000 διαφορά. Κάπως έτσι κινείται και για τους υπόλοιπους παίκτες που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, δημιουργώντας την ελπίδα ότι αυτό το καλοκαίρι ο Δικέφαλος θα μπορέσει να κάνει εγκαίρως και με μεγάλη ευστοχία τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags