Facebook Pixel Έγινε φαβορί για ΑΕΚ ο Κετσπάγια;
| 2016-06-05 20:53:00

Έγινε φαβορί για ΑΕΚ ο Κετσπάγια;

Έγινε φαβορί για ΑΕΚ ο Κετσπάγια;

Τα ρεπροτάζ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Μπάγεβιτς και το νέο όνομα που προέκυψε από την Ιταλία!

Μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο θέμα του νέου προπονητή στην ΑΕΚ, καθώς τις πλέον το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια όχι απλά «παίζει» δυνατά, αλλά την τελευταία ώρα η υπόθεσή του παρουσιάζεται και ως… προχωρημένη.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του, καθώς οι δυο τους γνωρίζεται καλά από το παρελθόν.

Βέβαια, εκτός από τον Κετσπάγια, το νέο όνομα που… ακούστηκε για την ΑΕΚ, είναι αυτό του Βάλτερ Τζένγκα. Ο Ιταλός πρώην τερματοφύλακας, που σύμφωνα με το Sport 24 τέθηκε στα υπόψιν των Κιτρινόμαυρων και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκανε διερευνητική επαφή μαζί του, έχει προπονήσει στο παρελθόν την Κατάνια (2008) και την Παλέρμο (2009), όμως από το 2010 δουλεύει στην Σαουδική Αραβία (Αλ Νάσρ, Αλ Τζαζίρα), την φετινή σεζόν ξεκίνησε στον πάγκο της Σαμπτόρια, όμως απολήθηκε τον Νοέμβριο και πήγε ξανά στα Αραβικά Εμιράτα για την Αλ Σάαμπ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags