Facebook Pixel Απίστευτα "καρφιά" του Μαραντόνα για τον Μέσι...
| 2016-06-09 20:14:00

Απίστευτα "καρφιά" του Μαραντόνα για τον Μέσι...

Απίστευτα "καρφιά" του Μαραντόνα για τον Μέσι...

Ο "Ντιεγκίτο" ως γνωστόν δεν... μασά τα λόγια του και σε δηλώσεις του από το Παρίσι σε εκδήλωση μαζί με τον Πελέ (!) "περιποιήθηκε" δεόντως τον συμπατριώτη του άσο...

Στη διάρκεια της εκδήλωσης λοιπόν, ρωτήθηκε από τον ίδιο τον Πελέ για τον Λιονέλ Μέσι και δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα του συμπατριώτη του και σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα...

"Είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν έχει καθόλου προσωπικότητα. Δεν έχει τα στοιχεία για να είναι ηγέτης", απάντησε στον Βραζιλιάνο, για να πει στην συνέχεια και ο ίδιος ο Πελέ την γνώμη του: "Α, κατάλαβα. Δεν είναι όπως στα δικά μας χρόνια. Στη δεκαετία του '70, εμείς είχαμε πραγματικά καλούς παίκτες όπως ο Ριβελίνο, ο Ζέρσον και ο Τοστάο.

Όχι όπως η Αργεντινή σήμερα που στηρίζεται μόνο στον Μέσι. Ο Μαραντόνα λέει ότι ο Μέσι είναι ένας καλός παίκτης, κανείς δεν αμφιβάλει γι' αυτό, αλλά δεν έχει καθόλου προσωπικότητα".

Ο Μαραντόνα αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως "ο Κριστιάνο είναι το μεγάλο αστέρι του Euro. Δεν γίνεται να σου αρέσει το ποδόσφαιρο και να μη σου αρέσει ο Ρονάλντο. Είναι απ' αυτούς που μπορούν nα οδηγήσουν μία ομάδα στον τελικό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags