Ο Γάλλος μάνατζερ είναι στις επιλογές του Θεόδωρου Καρυπίδη για την στελέχωση της ομάδας, περισσότερο σε ρόλο συμβούλου πάνω στον τομέα του σκάουτινγκ και των ακαδημιών. Δηλαδή εκεί που ειδικεύεται, όπως προκύπτει από το βιογραφικό του.

Στους συλλόγους που έχει εργαστεί, ο Ντισό ασχολήθηκε επί το πλείστον με το κομμάτι των τμημάτων υποδομής, την οργάνωση τους και την ανεύρεση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Τομέας πάνω στον οποίο διαθέτει γνώσεις και παραστάσεις που αποκόμισε από τις ομάδες στις οποίες δούλεψε και μπορεί να συνεισφέρει. Σε καμία από αυτές δεν είχε τον ρόλο του τεχικού διευθυντή. Αρα στερείται εμπειρίας όσον αφορά την θέση του γενικού... αφεντικού σε μία ομάδα, για αυτό και θα αποτελέσει επιλογή ρίσκου εφόσον του ανατεθεί αυτό το πόστο από τον Καρυπίδη, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα οριστικά.

Η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη αποτελεί φυσικά είδηση. Αυτή τη στιγμή όμως για τον ΑΡΗ προέχουν άλλα ζητήματα, με κύριο την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τις 24 Ιουνίου, ώσε να προχωρήσουν εγκαίρως οι διαδικασίες που απαιτούνται για την παρουσία της ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ την νέα σεζόν. 

Πηγή: AllAboutAris.com