Στο πρόσωπο του έμπειρου Ανέστη Αναστασιάδη βλέπει ο ΑΡΗΣ μια καλή και σίγουρη λύση για τα μετόπισθεν εν όψει της επόμενης χρονιάς στη Football League. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννημένος το 1983), είναι ελεύθερος από την Καλλονή και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν αποκλείεται να είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία τον έχει αρκετά ψηλά στην λίστα των παικτών που θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή.

Ο προσφάτως γαμπρός παίκτης από την Πτολεμαΐδα (πριν από ένα μήνα τον είδαμε και στο φιλικό που διοργάνωσε ο Χαβίτο με τον Α.Σ στο Κλεάνθης Βικελίδης) είχε γίνει γνωστός στα 18 του χρόνια εντάχθηκε στην περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα (La Masia) και αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα των μπλαουκράνα, τη σεζόν μάλιστα που ο Χαβίτο αγωνιζόταν στην Barcelona C. Στο τέλος της σεζόν, η Μπαρτσελόνα δεν τον έκανε επαγγελματία και έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ όπου έπαιξε ως το 2006. Οι επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί ήταν η Κέρκυρα (2006-2007), ο Εθνικός Αστέρας (2007-2008), ο Ιωνικός (2008-2009) και ο Παναιτωλικός (2009-2012) μέχρι να έρθει η σειρά της Καλλονής για μια τετραετία.

Ο πολύπειρος αμυντικός, έχει σημαντική εμπειρία από ανόδους αφού τόσο στον Πανατωλικό όσο και στην Καλλονή πέτυχε την άνοδο ενώ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία αγωνίστηκε επίσης τόσο με τον Εθνικό Αστέρα όσο και με τον Ιωνικό. Συνολικά μετράει 157 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και επτά γκολ και άλλες 149 στη δεύτερη κατηγορία με τέσσερα γκολ. Ο 33χρονος αμυντικός είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS ένας από αυτούς που ενδιαφέρουν τον ΑΡΗ και εξελίξεις θα σημειωθούν όταν αρχίσει να.. τρέχει το κομμάτι της ενίσχυσης.

Πηγή: AllAboutAris.com