Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "futbolportuguesdesdeespana.com" παραχώρησε ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος τόνισε πως η σεζόν που πέρασε ήταν η καλύτερη στην καριέρα του ενώ προσέθεσε πως στην ΑΕΚ βρήκε τον ρυθμό για να εξελιχθεί. Ο Σιμόες αναφέρθηκε και στον ενδιαφέρον της Μπέτις ενώ τόνισε πως κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον και αν θα συνεργαστεί ξανά με τον Πογέτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Μετά από μια φανταστική χρονιά στη Μορεϊρένσε, τα πήγες ακόμη καλύτερα στην ΑΕΚ...

«Ναι, πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου κατά την οποία πέτυχα τον μεγάλο μου στόχο που ήταν να κατακτήσω έναν τίτλο, εν προκειμένω το κύπελλο Ελλάδας. Ηταν πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων μετά την επιστροφή της από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Επαιξα 40 παιχνίδια κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Αυτό διότι βρήκα τον ρυθμό που χρειάζομαι για να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Ηταν μια χρονιάς προσαρμογής και προόδου και παρότι είμαι ικανοποιημένος, θέλω ακόμη περισσότερα».

-Στην ΑΕΚ ήσουν μαζί με τον Πογιέτ. Τι θυμάσαι από αυτόν;

«Τα πήγα πολύ καλά με τον Πογιέτ. Με εντυπωσίασε η προσωπικότητά του ως ηγέτης και ως φίλος όλων των παικτών. Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή σχέση μεταξύ παικτών και προπονητή. Επίσης, η οργανωσιακή του τακτική πρέπει να επισημανθεί. Πιστεύω ότι θα θριαμβεύσει στη Μπέτις».

-Μπορεί να τα ξαναβρεθείτε στο μέλλον...

«Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Ο μάνατζέρ μου είναι αυτός που ελέγχει αυτά τα θέματα»