Στον Παναθηναϊκό, όπως γράφει η εφημεερίδα "Πράσινη" δεν πρόκειται να κινηθούν για αγορά του, καθώς οι απαιτήσεις της Κάλιαρι είναι απαγορευτικές για τον προϋπολογισμό της ομάδας, ωστόσο επιδιώκουν τον διετή δανεισμό του καταβάλλοντας ένα αξιοσέβαστο ποσό τόσο στην ομάδα της Σαρδηνίας, όσο και στον Κολομβιανό φορ, που έχει μιλήσει με τον Αντρέα Στραματσόνι και θέλει να έρθει για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πάντως επειδή ο χρόνος πιέζει, στο «τριφύλλι» δεν πρόκειται να περιμένουν τον Ιμπάρμπο περισσότερο από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και αν διαπιστωθεί πως το θέμα δεν προχωρά, θα στραφούν σε άλλες λύσεις.
Λέγεται πως έχει εντοπιστεί ένας φορ ανάλογων χαρακτηριστικών του Ιμπάρμπο με τον οποίο έχουν γίνει επαφές, ενώ ως τρίτη λύση υπάρχει αυτή του 32χρονου Χιλιανού φορ Μαουρίσιο Πινίγια.
Μάλιστα, αν επιλεγεί τελικά ο τελευταίος, ίσως-επειδή πρόκειται για φορ περιοχής-να αποκτηθεί ένας ακόμη πιο περιφερειακός επιθετικός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο