Facebook Pixel Τσάμπα! Το σενάριο για την πώληση Ρομπέρτο
| 2016-06-17 10:05:00

Τσάμπα! Το σενάριο για την πώληση Ρομπέρτο

Τσάμπα! Το σενάριο για την πώληση Ρομπέρτο

ΜΕ τέτοιο ποσό καλύτερο είναι να μην τον πουλήσει ο Ολυμπιακός - Το σενάριο που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ για τον Ισπανό τερματοφύλακα και την Εσπανιόλ!

Το μέλλον του Ρομπέρτο βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες δεν μπορούν να κάνουν πολλά για αυτό.

Ο Ισπανός άσος θέλει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και, μοιραία, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα...

Μόνο που δεν είναι και πολλές οι ομάδες που θέλουν τερματοφύλακα, τουλάχιστον εκείνες που μπορούν να δώσουν στον Ρομπέρτο κίνητρο για να υπογράψει μαζί τους!

Με την Εσπανιόλ που είναι μία από αυτές, να φαίνεται ότι σκοπεύει να προσφέρει λίγα χρήματα στον Ολυμπιακό, για τον θηριώδη τερματοφύλακα...

Όπως αναφέρει σενάριο που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, οι Ισπανοί είχαν επαφή με την πλευρά του Ολυμπιακού και πρόσφεραν 3 εκ. ευρώ για την απόκτησή του!

Κι εδώ μιλάμε για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο Τσάμπιονς Λιγκ και, σίγουρα, τον καλύτερο στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια!

Για να κάνουμε μία αντιπαραβολή: Για έναν νεαρό αλλά πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα, τον Μπάρκα, η ΑΕΚ έδωσε 700 χιλ. ευρώ στον Ατρόμητο...

Είναι δυνατόν η Εσπανιόλ να θέλει με 3 εκ. ευρώ ολόκληρο Ρομπέρτο; Τσάμπα είναι!

Για αυτό σας λέμε: Καλύτερο είναι να βρεθεί μία φόρμουλα και να μείνει στον Ολυμπιακό, παρά να τον πουλήσουν περίπου... τσάμπα στην Εσπανιόλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags