Facebook Pixel «Έφαγε» ιστορική μορφή του Ολυμπιακού ο Σίλβα!
| 2016-06-22 11:00:00

«Έφαγε» ιστορική μορφή του Ολυμπιακού ο Σίλβα!

«Έφαγε» ιστορική μορφή του Ολυμπιακού ο Σίλβα!

Ακουγόταν σα φήμη, αλλά πλέον θεωρείται οριστικό. Η απουσία σπουδαίου άσου των Ερυθρολεύκων από την αποστολή που πέταξε για την Αυστρία μόνο τυχαία δεν ήταν...

Ο Μάρκο Σίλβα είναι το απόλυτο αφεντικό μέσα στον Ολυμπιακό. Και δικαίως από τη στιγμή που απέδειξε με τη δουλειά του τον πρώτο χρόνο στην ομάδα ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας που γνωρίζει πολύ καλά το χώρο.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, έχει πάρει το ελεύθερο από τη διοίκηση να αποφασίζει για όλα όσα αφορούν τη λειτουργία της πρώτης ομάδας. Κάπως έτσι προέκυψε και η απομάκρυνση του Γρηγόρη Γεωργάτου από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Ο παλαίμαχος άσος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να μη συνεχίζει τη νέα σεζόν στην ίδια θέση.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος στην ουσία ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στον Μάρκο Σίλβα και τη διοίκηση, ενώ είχε ρόλο και στα αποδυτήρια, καθώς βρισκόταν συνεχώς κοντά στους ποδοσφαιριστές.

Προφανώς, ο Πορτογάλος έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του παλαίμαχου άσου σε αυτό το πόστο και ζήτησε την αποχώρησή του, ή την αντικατάστασή του, κάτι το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Μάρκο Σίλβα, άλλωστε, θέλει να έχει ο ίδιος απευθείας επαφή με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει στο πλευρό του, για ό,τι χρειάζεται, τόσο τον Κούλη Δουρέκα όσο και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Την ίδια στιγμή, η απομάκρυνση του Γρηγόρη Γεωργάτου μπορεί να συνδέεται και με την αναβάθμιση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πόστο κοντά στην ομάδα μπορεί να πάρει και ο Φρανσουά Μοντέστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης: Αυτός θα αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags