Facebook Pixel Χυλόπιτα σε Ραφίκ, από κόουτς μεγάλης ελληνικής ομάδας!
| 2016-06-23 10:45:00

Χυλόπιτα σε Ραφίκ, από κόουτς μεγάλης ελληνικής ομάδας!

Χυλόπιτα σε Ραφίκ, από κόουτς μεγάλης ελληνικής ομάδας!

Ο τεχνικός ποιας μεγάλης ελληνικής ομάδας δεν πολυψήνεται για τον Αλγερινό φορ, αν και στη διοίκηση υπάρχουν σκέψεις για συμβόλαιο μαζί του;

Από τη στιγμή που ο Ραφίκ Τζιμπούρ έφυγε από τον Ολυμπιακό, η αλήθεια είναι πως η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα.

Όχι ότι δεν είναι ένας αξιόπιστος επιθετικός, που μπορεί να στηριχτεί πάνω του μία ομάδα... Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί τον ποδοσφαιριστή - φόβητρο για τους αντιπάλους, όπως μας είχε συνηθίσει στην πρώτη του θητεία στην "Ένωση" και στο Λιμάνι.

Με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ΑΕΚ έναν επιθετικό και έναν πλάγιο αμυντικό πριν φύγει η ομάδα για την προετοιμασία, προκειμένου να τους έχει μαζί του στην Πολωνία.

Με τη διοίκηση να βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Τζιμπούρ, αλλά τον Κετσπάγια να μην ψήνεται με την περίπτωσή του!

Όχι ότι είναι απόλυτα αρνητικός ο Γεωργιανός τεχνικός, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Ραφίκ δεν έκανε και... παπάδες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ ένας παίκτης με τον δικό του χαρακτήρα είναι σαν... βαρέλι με μπαρούτι μέσα στα αποδυτήρια.

Άλλη λύση φαίνεται ότι θέλει για την επίθεση ο Κετσπάγια και όχι τον Τζιμπούρ, προκειμένου να δουλέψει όπως θέλει στην προετοιμασία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags