Facebook Pixel Αποκάλυψη: Αυτή η επόμενη ομάδα του Σίλβα!
| 2016-06-30 10:00:00

Αποκάλυψη: Αυτή η επόμενη ομάδα του Σίλβα!

Αποκάλυψη: Αυτή η επόμενη ομάδα του Σίλβα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό, μία μέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά φαίνεται ότι δεν θα μείνει για καιρό χωρίς δουλειά!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να δώσει το χρίσμα στον Μάρκο Σίλβα και να του εμπιστευτεί τις τύχες του Ολυμπιακού, υπήρχε ρίσκο για τους "ερυθρόλευκους"...

Από την άποψη ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε λύσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα στον προγραμματισμό των Πειραιωτών.

Aλλά οι πρωταθλητές τον πίστεψαν, τον στήριξαν, τον περίμεναν και, τελικά, δικαιώθηκαν αγωνιστικά, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή μπάλα, διακρίθηκε στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις του και, φυσικά, κέρδισε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Το μέλλον όμως των δύο πλευρών ήταν γραφτό να είναι χωριστά, με τον Μάρκο Σίλβα να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ομάδα μόλις μία μέρα μετά από την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν γρήγορα για την αντικατάστασή του και, τώρα, ο Πορτογάλος είναι σχολιαστής του Euro στην πατρίδα του...

Μόνο που όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά την πιάτσα στην Πορτογαλία, δεν θα μείνει για καιρό χωρίς δουλειά!

Γιατί το σενάριο που κυκλοφορεί στην πατρίδα του, αναφέρει ότι πολύ σύντομα (πιθανώς ακόμα και μέσα στο 2016) θα είναι προπονητής της Πόρτο!

Μπορεί ο Πίντο ντα Κόστα να προσέλαβε πρόσφατα τον Νούνο Εσπίριτο (πρώην βοηθό του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό) μετά από εισήγηση του μεγαλοατζέντη Μέντες, αλλά όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα στην Πορτογαλία γνωρίζει ότι ο μεγάλος πόθος του προέδρου της Πόρτο είναι ο Μάρκο Σίλβα!

Για αυτό και, όπως αναφέρει η ποδοσφαιρική πιάτσα της χώρας, στην πρώτη στραβή ο Νούνο Εσπίριτο θα αποτελέσει παρελθόν από την Πόρτο και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μάρκο Σίλβα!

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στο 2016, δηλαδή κάπου ο Πίντο ντα Κόστα θα λειτουργήσει με λογική Χρήστου Πανόπουλου και δεν θα δώσει καθόλου χρόνο στον νέο προπονητή, αν στραβώσουν ένα - δύο αποτελέσματα...

Μένει να δούμε και στην πράξη, βέβαια, πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο, αλλά στην Πορτογαλία θεωρούν όλα αυτά που διαβάσατε, περίπου σαν δεδομένα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags