Αναλυτικά:

Πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας:

«Έχουμε πει γύρω στις 15 του μήνα. Ένα όμως πάμε και την Δευτέρα 18 Ιουλίου, πάλι θα είμαστε μέσα στο όριο που χρειάζεται μία ομάδα για να είναι έτοιμη. Υπάρχει έτοιμο πλάνο ήδη».

Για ορισμένα ζητήματα που δεν μπορούσαν να τρέξουν μέχρι τις 24 Ιουνίου:

«Αυτά τα ζητήματα θα έπρεπε να είχαν τρέξει από πέρυσι, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Ούτε ο κ. Καρυπίδης ευθύνεται και κατ’ επέκταση ούτε εγώ».

Πότε θα προχωρήσει η ομάδα στις πρώτες ανακοινώσεις:

«Τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανέβασαν τον ΑΡΗ. Πρέπει πρώτα να υπάρξει μία τάξη πραγμάτων. Πρώτα δηλαδή λύνεις τα μέσα και μετά πηγαίνεις προς τα έξω. Δυστυχώς είναι έτσι το ποδόσφαιρο που έρχεται η στιγμή κάποιοι να φύγουν. Όταν παίρνεις μία τέτοια απόφαση δεν βάζεις μπροστά το συναίσθημα. Κάτι τέτοιο θα γίνει άμεσα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν μέχρι στιγμής για το ποιος θα μείνει ή ποιος θα φύγει. Είχα μια άριστη σχέση με τους ποδοσφαιριστές κι επειδή μελλοντικά θα ξανασυναντηθούμε ήθελα να έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Δεν απολογούμαι αυτή την στιγμή, διευκρινίζω. Ο προπονητής δεν δίνει εξηγήσεις. Εκτός από δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τον Σιδεράκη και τον Πόι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε το στο AllAboutAris.com