«Νερό» στο όνομα του Γιάννη Αναστασίου πρέπει να πίνει πλέον ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Έλληνας τεχνικός του έκανε ένα εξαιρετικό δώρο και τον… έσωσε από μία γκάφα, που σίγουρα θα του δημιουργούσε μπελάδες.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός καιγόταν να αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ μέχρι 21 Ιουλίου, ώστε να δηλωνόταν στην λίστα για το Γιουρόπα Λιγκ ο Γουακάσο, όμως αυτό δεν θα ήταν εφικτό, εάν η Ρόντα του Αναστασίου, δεν έκανε την πρόταση για τον δανεισμό του Ατζαγκούν.

Η πρόταση όμως ήρθε έστω και στο.. παρά πέντε και σίγουροι οι Πράσινοι και ο Στραματσόνι οφείλουν ένα «ευχαριστώ» στον πρώην προπονητή του συλλόγου, καθώς εάν δεν έφευγε ο Ατζαγκούν, τότε ο Γκουακάσο που ήταν η «καψούρα» του «Στράμα», θα έβλεπε τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς από την εξέδρα.

Πάντως, εκτός από τον Αναστασίου, στο Τριφύλλι οφείλουν πολλά και στον γνωστό agent Πασχάλη Τουντούρη. Ο συγκεκριμένος εκτός από μάνατζερ του Ατζαγκουν, λειτουργεί και σαν άτυπος ατζέντης του Αναστασίου, ενώ είναι φοβερά δικτυωμένος στις Κάτω Χώρες και βοήθησε αρκετά στην συγκεκριμένη υπόθεση…