Για την απόκτηση του Ολυμπιακού κινήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzeta.gr. Γνωστός μάνατζερ που λειτουργεί για τους Πειραιώτες, βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Τούμπα και κατέθεσε εγγράφως την πρόταση για τον Ποροτγάλο άσο.
Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» ήταν η εξής: «Ο Μαρινάκης προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ και τον Μήτρογλου με ελευθέρας». Η απάντηση όμως ήταν αρνητική.
Ο Ζαγοράκης απάντησε πως: ««Δεν το συζητάω. Και το χαρτί της προσφοράς να μου αφήσεις στο γραφείο δεν θα το δω. Ο παίκτης δεν πωλείται στον Ολυμπιακό. Αν πουληθεί θα πουληθεί μόνο στο εξωτερικό».
Σ’ αυτό το σημείο η κουβέντα ολοκληρώθηκε με τον μάνατζερ να ενημερώνει τον Μαρινάκη για την εξέλιξη της υπόθεσης…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Ολυμπιακός διαψεύδει οργισμένος, ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο