Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Ρομπέρτο για τον κόσμο του Ολυμπιακού!
| 2016-07-23 21:33:00

Φοβερή ατάκα Ρομπέρτο για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Φοβερή ατάκα Ρομπέρτο για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

«Ακόμα και στον θάνατο…»

Ο Ρομπέρτο παραχώρησε συνέντευξη στο elperiodico.com για τη νέα σελίδα της καριέρας του που άνοιξε με τη μεταγραφή του στην Εσπανιόλ και μεταξύ άλλων ο Ισπανός γκολκίπερ αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στον κόσμο του και το πόσο τον βοήθησε το πέρασμά του από τους «ερυθρόλευκους».

«Στο τέλος της χρονιάς, ενημέρωσα τον Ολυμπιακό πως ήθελα να αποχωρήσω για προσωπικά μου ζητήματα και εκείνοι δεν μου το αρνήθηκαν. Στην Εσπανιόλ έχω φίλους και είδα ότι υπάρχει ένα ωραίο πλάνο γι’ αυτό και συμφώνησα», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε: «Αυτά που έζησα και έμαθα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό θα με βοηθήσουν και στην Εσπανιόλ. Στην Ελλάδα πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια. Από την πρώτη ημέρα πήγαν όλα καλά. Το Champions League είναι μία μοναδική διοργάνωση. Τη δεύτερη χρονιά ήμουν αρχηγός.

Έζησα ένα μεγάλο μέρος του φανατισμού (με την καλή έννοια) και της αγάπης του κόσμου. Σε ακολουθούν στο θάνατο και στα καλά και στα κακά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον σύλλογο. Μου έμαθε πολλά πράγματα που ελπίζω να με βοηθήσουν και στην Εσπανιόλ. Δεν θα χάσω το Champions League, γιατί στην Ισπανία, είναι άλλο επίπεδο κάθε Κυριακή, άλλα όταν φτάσουν οι ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αγώνων, θα θυμάμαι εκείνα τα μεγάλα παιχνίδια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags