Facebook Pixel Τι είπε ο Σεμπά για τη γιούχα!
| 2016-07-28 00:48:00

Τι είπε ο Σεμπά για τη γιούχα!

Τι είπε ο Σεμπά για τη γιούχα!

Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο αναφορικά με την οργισμένη αντίδραση του κόσμου για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Σεμπά δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα για να πετύχει ένα γκολ στο ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά δεν το βρήκε και έτσι θα πρέπει να δουλέψει πολύ τις αδυναμίες του ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ.

Επίσης, ο Βραζιλιάνος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως κατανοεί τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τους παίκτες, αφού ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλή εμφάνιση και θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ψάχναμε το γκολ. Δώσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιωθούμε. Θα δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε όσα περισσότερα από τα λάθη που έγιναν και να για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους παίρνοντας την πρόκριση».

Είναι λογική η αντίδραση του κόσμου. Κατανοώ γιατί μας αποδοκίμασαν. Δώσαμε το μάξιμουμ και θέλω να πω πως την επόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags