Facebook Pixel Απάντησε και στον… Ολυμπιακό ο Κετσπάγια!
| 2016-07-29 00:25:00

Απάντησε και στον… Ολυμπιακό ο Κετσπάγια!

Απάντησε και στον… Ολυμπιακό ο Κετσπάγια!

Ελάχιστοι περίμεναν από τον Γεωργιανό προπονητή αυτά που έκανε στο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν. Η κίνηση που έδειξε πόσο… μάγκας είναι και η ζόρικη συνέχεια.

Με τον καλύτερο επέστρεψε ΚΑΙ στην Ευρώπη η ΑΕΚ, η οποία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πήγε στην Γαλλία, κοίταξε στα μάτια την Σεντ Ετιέν και έφυγε με το 0-0, χωρίς μάλιστα να απειληθεί ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια είναι ιδιαίτερα… ύπουλο, καθώς δεν δίνει κάποιο μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο σίγουρα θα δώσει τεράστια ψυχολογία στους παίκτες της ενόψει της ρεβάνς.

Με την ισοπαλία λοιπόν, αλλά και κυρίως με όσα είδαμε στο χορτάρι, ο μεγάλος νικητής της βραδιάς είναι χωρίς αμφιβολία ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δικαιώθηκε απόλυτα για την πρόβλεψη πως δεν έχει κάτι τρομερό η Σεντ Ετιέν για να την φοβηθεί η ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό όμως για τον Γεωργιανό κόουτς, είναι πως έδιωξε από πάνω του αυτό το… σύννεφο που τον κυνηγούσε από την εποχή που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και σύμφωνα με το οποίο ήταν απλά ένας προπονητής που ξέρει να στήνει την ομάδα του αμυντικά.

Μάλιστα, η απάντηση του στο… Λιμάνι και γενικότερα σε όσους τον «κράζουν» εδώ και χρόνια ήταν στο χορτάρι και όχι στα λόγια, καθώς η ΑΕΚ που είδαμε στην Γαλλία δεν έπαιξε ταμπούρι, δεν προσπάθησε να κλειστεί πίσω και δεν έδειξε… μικρή ομάδα. Ο Κετσπάγια έστησε σωστά τους παίκτες και παρότι τους ζητούσε να είναι προσεκτικοί στα μετόπισθεν, από την άλλη ζητούσε επίμονα να βγαίνουν μπροστά και να φτιάχνουν παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δεν έπαιξε… φουλ άμυνα, προσπάθησε να απειλήσει και τα κατάφερε, ενώ και η αλλαγή του Πέκχαρτ με τον Μπακασέτα ήταν μία εξαιρετική επιλογή και ένα έξυπνο τρικ. Ο Έλληνας στράικερ αν και δεν είναι κλασικός φορ, ξέρει να κρατάει μπάλα, ενώ όπως έδειξε και με το πρώτο σουτ που επιχείρησε μόλις ήρθε η μπάλα στα πόδια του, ξέρει να βλέπει και εστία.

Η εικόνα λοιπόν των Κιτρινόμαυρων κόντρα στη Σεντ Ετιέν στέλνει μόνο θετικά μηνύματα και ασχέτως αν θα έρθει η πρόκριση ή όχι, μας δίνει πλέον ένα έξτρα κίνητρο για να δούμε τι θα πετύχει η ΑΕΚ κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags