Facebook Pixel «Μήνυμα» σε άσο της ΑΕΚ: Πάγκο ή μεταγραφή!
| 2016-07-30 20:30:00

«Μήνυμα» σε άσο της ΑΕΚ: Πάγκο ή μεταγραφή!

«Μήνυμα» σε άσο της ΑΕΚ: Πάγκο ή μεταγραφή!

Αν και μέχρι προσφάτως θεωρούνταν ως ένα από τα «πρώτα βιολιά» της ΑΕΚ, τα δεδομένα έχουν αλλάξει λόγω Κετσπάγια. Διαβάστε τι συμβαίνει και ποιο το μέλλον του…

Ο Τιμούρ Κετσπάγια απέδειξε και στο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν πως πλέον έχει βάλει την «σφραγίδα» του στην ΑΕΚ και ότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο Γεωργιανός, παρότι πολλοί ακόμα και εντός του συλλόγου, δεν πίστεψαν στις ικανότητές του, δούλεψε πάρα πολύ στην προετοιμασία και είναι έτοιμος να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, την πρόκριση κόντρα στους Γάλλους. Έτσι λοιπόν, η ισοπαλία στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι, έχει προκαλέσει ντελίριο χαράς στους οπαδούς της Ένωσης, ενώ πλέον διαβάζεις και ακούς μόνο διθυράμβους για τον προπονητής της ομάδας.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, έτσι και στην ΑΕΚ, υπάρχουν κάποιοι που αισθάνονται αδικημένοι από τον Κετσπάγια, καθώς είτε τους «έκοψε» τελείως από το ρόστερ είτε τους… έβγαλε από την 11αδα. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει πλέον και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος μπορεί επειδή είναι και οπαδός να μην στεναχωρήθηκε από τη μη χρησιμοποίησή του στη Σεντ Ετιέν, ωστόσο σίγουρα πήρε το μήνυμα που του… εστάλη.

Ο Έλληνας επιθετικός, μετά από μία φοβερή σεζόν, ξεκινάει φέτος από τον πάγκο, καθώς ο Τιμούρ δεν τον υπολογίζει ούτε ως τρίτη επιλογή, όπως φάνηκε και από το ματς της Γαλλίας, όπου δεν τον χρησιμοποίησε, παρότι έκανε αλλαγή τόσο στον φορ όσο και στα εξτρέμ. Ο «Άραβας», αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν υπολογίζεται ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης ή στα άκρα της επίθεσης, αφού υπάρχει ο Αλμέιδα που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα και στην συνέχεια πρώτη αλλαγή ο Μπακασέτας.

Ο Αραβίδης πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι από τα παιδιά που θα δημιουργήσουν πρόβλημα επειδή δεν παίζει. Αντίθετα και επειδή πιστεύει πολύ στον εαυτό του, σίγουρα θα πεισμώσει και θα δουλέψει… έξτρα, ώστε να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να πάρει την ευκαιρία και ίσως στην συνέχεια και φανέλα βασικού.

Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει από την ΑΕΚ, καθώς θυμίζουμε πως πρόσφατα «έσκασε» πρόταση από την Γαλλία ύψους 500.000 ευρώ, ωστόσο απορρίφθηκε, διότι κρίθηκε χαμηλή. Αν όμως έρθει καλύτερη προσφορά, η Ένωση δύσκολα θα τον κρατήσει, ειδικά αφού δεν βρίσκεται και στις πρώτες επιλογές ρου Τιμούρ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη - φωτιά για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags