Facebook Pixel Σε χάλαγε Βίκτορ ο Γιαννιώτας, ε; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-02 22:03:00

Σε χάλαγε Βίκτορ ο Γιαννιώτας, ε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε χάλαγε Βίκτορ ο Γιαννιώτας, ε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Γιαννιώτα να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στο 91’ και στην συνέχεια να ακολουθούν άλλα δύο (από δική του ασίστ το 2ο), ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 τη Ρόζενμπορνγκ και πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί να έκανε το παιχνίδι θρίλερ, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ πήρε εν τέλει θριαμβευτική πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρόζενμποργκ με τρία γκολ στις καθυστερήσεις!

Με τη νορβηγική ομάδα να έχει νικήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, οι Κύπριοι έψαχναν ένα γκολ. Τη λύση έδωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος "έλυσε τον γόρδιο δεσμό" με προβολή έπειτα από παράλληλη σέντρα του Βάντερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στη συνέχεια, οι Νορβηγοί βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν και τελικά δέχθηκαν δυο ακόμα γκολ, ένα από τον Βάντερ (90+6') από ασίστ του Γιαννιώτα και άλλο ένα από τον επίσης γνωστό μας από την Ελλάδα, Τόμας Ντε Βινσέντι (90+9')!

Θυμίζουμε, φυσικά, ότι ο Γιαννιώτας αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού "κόπηκε" από τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Βίκτορ Σάντσεθ.

Δείτε τα γκολ:
 





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags