Εμφανίστηκε ξαφνικά στο κυανόλευκο προσκήνιο, μέχρι στιγμής έδωσε λύσεις σε ορισμένα από τα προβλήματα που ανέκυψαν λόγω της ανεπάρκειας του Σπύρου Παπαθανασάκη και όπως όλα δείχνουν, θα είναι το πρόσωπο που θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στην επόμενη ημέρα του Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Νίκο Καγιούλη, ο οποίος σκοπεύει να αποκαλύψει μέσα στα επόμενα 24ωρα, τις σκέψεις και τις προθέσεις του σχετικά με την εμπλοκή του στην κυανόλευκη εταιρία.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμη και της αγοράς των μετοχών από τον Σπύρο Παπαθανασάκη! Μπορεί ο Καναδός να επιχείρησε να παρουσιάσει τον Καγιούλη ως άνθρωπο του, υποβαθμίζοντάς τον -άθελά του ίσως- ωστόσο ο ίδιος ο Καγιούλης αποφεύγει να ταυτιστεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Αν το δει άλλωστε κανείς από την οικονομική πλευρά, ο Καγιούλης είναι αυτός που πληρώνει και όχι ο Παπαθανασάκης, χωρίς να έχει καμία τυπική σχέση με την ΠΑΕ.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι κινήσεις όμως του Καγιούλη φανερώνουν έναν άνθρωπο που ήρθε για να μείνει και όχι για να βάλει πλάτη σε μία δύσκολη κατάσταση.

Πηγή: bluearena.gr