Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού:
Για το τι περιμένει από το αποψινό παιχνίδι:

«Θέλω να δω το κίνητρο των ποδοσφαιριστών. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα για να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Για τους στόχους τη φετινή χρονιά:
«Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Τώρα έχουμε αυτή την σημαντική αναμέτρηση για να βρεθούμε στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Όταν ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε και με αυτό. Αλλά και εκεί θα συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Το σημαντικό είναι πως όλοι δουλεύουν σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Και συνήθως όταν δουλεύεις παίρνεις αυτό που αξίζεις. Είναι πολύ νωρίς για να πω τι θα πετύχουμε και να υποσχεθούμε πράγματα. Είναι μόλις το δεύτερο επίσημο ματς που δίνουμε. Αλλά σίγουρα ο στόχος είναι να βρεθούμε στους ομίλους και να πετύχουμε σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για το πώς νιώθουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτά τα ματς:
«Όλοι ανυπομονούν για αυτού του είδους τα παιχνίδια. Δεν είναι ευχάριστο να περιμένεις στο ξενοδοχείο να περάσει η ώρα για να ξεκινήσει το ματς. Είναι μια ωραία στιγμή. Πρέπει να το ευχαριστηθούν . Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα τα καταφέρουν».