Facebook Pixel Πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενόψει Αρκούκα!
| 2016-08-12 22:35:00

Πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενόψει Αρκούκα!

Πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενόψει Αρκούκα!

Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνιούν καθώς βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την πορτογαλική ομάδα.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους οπίσθιους μηριαίους και στον Ολυμπιακό κάνουν ό,τι μπορούν για να προλάβει ο νεαρός μέσος το πρώτο παιχνίδι με την Αρούκα.

Η συμμετοχή του Μπουχαλάκη θεωρείται κομβική για τους "ερυθρόλευκους" καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή το κέντρο της ομάδας έχει μείνει "γυμνό".

Θυμίζουμε, άλλωστε πως ο Κασάμι έχει αποχωρήσει και ο αντικαταστάτης του, Αντρέ Μάρτινς, βρίσκεται στην Ολυμπιάδα με την εθνική Πορτογαλίας και δύσκολα θα αγωνιστεί σε οποιοδήποτε από τα δυο παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της χώρας. Προσθέστε και την απουσία του Μανιάτη που είναι υπό παραχώρηση και δεν υπολογίζεται και διαθέσιμοι για τον άξονα μένουν μόνο οι Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο και Ζντιέλαρ!

Το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι τρεις είναι ανασταλτικοί μέσοι και δεν διαθέτουν την ικανότητα να συμμετάσχουν στην επιθετική ανάπτυξη το ίδιο αποτελεσματικά με τον πολύ καλύτερο τεχνικά, Ανδρέα Μπουχαλάκη, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο καθοριστικό το ενδεχόμενο απουσίας του Έλληνα μέσου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags